VIDEO Un primar PNL și-a umilit fetița, ținând-o dezbrăcată cu fața la perete și cu mâinile ridicate. A fortat-o sa spuna „Sunt cea mai obraznica fata!:

În filmare se vede și se aude cum fetița repetă mecanic, printre lacrimi, ceea ce-i cere tatăl: „Nu mai sunt obraznică. Nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” etc. În același timp, tatăl îi cere să nu-și lipească mâinile de perete.

După ce filmul a fost dat publicității, Ogâgău a avut mai multe reacții pe facebook, justificându-și atitudinea ca pe un drept al său de „părinte”.

„Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră, și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă nimeni, dar nimeni nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a spus Ogâgău la Antena3.

În presă au mai apărut informații că Ogâgău s-a separat de soție și că și-a filmat chiar el fetița, trimițându-i mai apoi filmul fostei soții.

Același Ogâgău arată că apariția filmulețului în spațiul public este un demers electoral și îi acuză pe competitorii săi politici că au întrecut orice limită (vezi video 2):

„Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii! De fapt, ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri!”, s-a revoltat Ogâgău pe pagina personală de Facebook.

VIDEO AICIhttps://www.g4media.ro/video-un-primar-pnl-si-a-umilit-fetita-tinand-o-dezbracata-cu-fata-la-perete-si-cu-mainile-ridicate-fortand-o-sa-ceara-scuze.html

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole