VIDEO: Slujitor al Domnului: “Sunteti dobitoci! Mergeti fratilor in padure si puneti-va streangul, ca v-ati dat taiati. Va dau si peste bot si va scot dintii”

Romani, priviti cui pupam noi mana, evlaviosi si cu capul plecat! Scene desprinse din filmele de groaza. Totul se petrece in timpul unei slujbe, intr-o manastire. Un preot calugar din manastirea argeseana Cotmeana isi ameninta cu bataia enoriasii, daca acestia mai vorbesc in timpul slujbei. Vrednicul slujitor al Domnului nu uita nici de presedintele Romaniei, pe care il injura si jigneste.

Nici macar un copil aflat la slujba nu a scapat de furia calugarului, amenintandu-l ca daca nu se potoleste, il da afara. Un altul mai mic, speriat fiind de urletele acestuia a inceput sa planga, calugarul ironizandu-l apoi. Dupa toate cele auzite si vazute, enoriasii smeriti au ramas in continuare ca niste oi in fata lupului, sa asculte predicile preotului. Niciunul nu a schitat macar o umbra de revolta la auzul acestor injurii.

“Sunteti dobitoci! Mergeti fratilor in padure si puneti-va streangul, ca v-ati dat taiati. Va dau si peste bot si va scot dintii. Reclamati-ma, ca nu imi e frica. Cui nu-I convine, la Iohannisul p.li, c.c.’mas pe capul lui! Toti sunteti niste nenorociti! Bagati-va mintile in cap. Nu va place ce va invat, nu mai veniti aici.  Am venit sa ne rugam, dar vorbim ca prostii. ”

 

Sursa: InfoBraila.ro – vezi articolul

Alte articole