VIDEO Ministrul Muncii, Raluca Turcan, nu mai are somn de cand a aflat in ce saracie traiesc un milion de pensionari

“Momente groaznice” pentru Ministrul Muncii, Raluca Turcan. Invitata la Digi 24 zilele trecute, a dezvaluit tarii, mai, mai cu ochii in lacrimi, ca nu mai are somn. Ce i-a luat somnul ? Poate va intrebati acum. Stati linistiti, ca va marturiseste tot ea. Nu mai are somn de cand a descoperit, nu stim prin ce metode, ca un pensionar din Romania poate supravietui cu o pensie de 700 de lei.

Ralucai Turcan i-au trebuit vreo 30 si ceva de ani sa inteleaga inegalitatile din tara in care traim cu totii (spunem 30 si ceva de ani deoarece nu o avea pretentia ca noi sa ii stim cu exactitate varsta, cand nici ea nu o prea nimereste). A intrat in politica de mica, nu a indurat frigul si ploaia in vreun tren de navetisti sau inghesuita in vreun autobuz ruginit. Traseul glorios prin viata politica, de la parlamentar la ministru, vicepremier etc, nu i-a permis sa scoata un pic capul pe fereasca bulei de aur in care traieste si sa vada cat de ‘’bine” o duc alegatorii de rand. Abia acum, de cand este Ministru al Muncii, a aflat ca un milion si jumatate de romani traiesc cu salarii de trei sute si ceva de euro pe luna si ca un milion de batrani iau pensie sub doua sute de euro.

“Eu nu pot sa tolerez si nici nu pot sa dorm bine noaptea cand in Romania exista pensionari care castiga 78.734 de lei, cea mai mare pensie din Romania, iar alti 900.000 de oameni traiesc cu 800 de lei”, spune doamna ministru in direct la tv. Nu tolereaza, nici nu doarme noaptea de grija saracilor bogati.

Discurs trist si dezgustator… Doamna ministru ramane cu insomnia, saracii cu saracia, iar bogatii … cu tot ce vor ei!

Vedeti VIDEO AICI

Sursa: InfoBraila.ro – vezi articolul

Alte articole