VIDEO – Incendiu în localitatea Deda. O drezină staționată în gară a luat foc

UPDATE:

Incendiul este lichidat. În urma evenimentului nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Luni, 20 noiembrie, în jurul orei 14:00, a izbucnit un incendiu la nivelul unei drezine staționate în gara CFR din localitatea Deda. O autospecială de stingere se află la fața locului pentru a lichida focul.

Punctul de Lucru Deda intervine cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD B2, în localitatea Deda, în urma izbucnirii unui incendiu la nivelul unei drezine staționate în gara CFR. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum la nivelul compartimentului motor, fără posibilitate de propagare, în aceste momente fiind localizat de către echipajele de intervenție. Până în prezent nu a fost necesară intervenția echipajelor medicale. Se acționează pentru lichidarea incendiului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, sergent major Georgiana Oltean.

(L.P.)

Sursa foto/video: ISU Mureș

Post-ul VIDEO – Incendiu în localitatea Deda. O drezină staționată în gară a luat foc apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole