VIDEO | Graba strică treaba. O autoutilitară a rămas blocată pe calea ferată în Tăietura Turcului. Mecanicul, nevoit să oprească trenul

Din cauză că se grăbea, șoferul unei autoutilitare a vrut să evite timpii de așteptare la barieră și a continuat să se deplaseze, deși semnalele acustice erau pornite. Bariera s-a lăsat peste mașină, iar șoferul a oprit chiar în fața unui tren de călători care se apropia.

Din fericire, mecanicul trenului a reușit să oprească la doar câțiva metri de mașină. Acesta l-a ajutat pe șofer să ridice bariera de pe mașină. Ulterior, șoferul grăbit și-a continuat drumul, conform Gherlainfo.ro.

“În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, s-a stabilit faptul că o autoutilitară ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu barieră, situată pe strada Tăietura Turcului, fără a păstra o distanță corespunzătoare față de aceasta, astfel că la coborâre, bariera a blocat autoutilitara.

În acest sens, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.

The post VIDEO | Graba strică treaba. O autoutilitară a rămas blocată pe calea ferată în Tăietura Turcului. Mecanicul, nevoit să oprească trenul appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole