VIDEO/FOTO. Accidentele rutiere se țin lanț astăzi, la Cluj. Alte două persoane au fost transportate la SPITAL după un incident în Apahida

Două echipaje SMURD au fost nevoite să intervină în urma unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Apahida, pe sensul de mers înspre Dej.

“Trei autospeciale și două echipaje SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident produs în apropiere de ieșirea din localitatea Apahida, înspre Dej.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 12.40, iar la fața locului au găsit două autoturisme și un autocamion avariate.

Deși în apelul telefonic a fost precizat că sunt persoane încarcerate, la fața locului salvatorii au constatat că toți ocupanții erau ieșiți din autovehicule. Un bărbat și o femeie au primit asistență medicală de urgență, la fața locului, și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia erau în stare de conștiență și prezentau suspiciuni de multiple traumatisme. Au mai fost consultate alte două persoane la fața locului fără a fi transportate la spital”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

The post VIDEO/FOTO. Accidentele rutiere se țin lanț astăzi, la Cluj. Alte două persoane au fost transportate la SPITAL după un incident în Apahida appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole