VIDEO – Cum arată un apartament de 350.000 de euro din Cluj-Napoca. Doar chiria lunară este de 1.500 de euro!

Cluj-Napoca îşi consolidează statutul de cel mai scump oraş din România, iar vloggerul Andrei Vereștiuc aduce argumente în acest sens. Pe contul său de youtube el a prezentat cum arată un apartament de 350.000 lei din această zonă. 

Un penthouse de trei camere și 110 mp, distribuit pe trei etaje, pare să fie una dintre cele mai scumpe locuinţe din Cluj-Napoca. 

La primul nivel, apartamentul are un dormitor mare, cu baie proprie și un dormitor mai mic. La nivelul superior se află un living cu bucătărie, cu baie proprie, iar la ultimul etaj apartamentul are o terasă proprie. Locuinţa dispune și de un loc de parcare subteran. 

Chiria lunară a  penthouse-ului este de 1500 euro pe lună

Un astfel de apartament a fost închiriat cu 1.500 de euro lunar, susţine vloggerul Andrei Vereștiuc. Şi se pare că este sub preţul pieţei.  

„Pot spune că nu este scump. Un apartament în Cluj, semifinisat, este între 2.000 și 2.500 de euro. Te ajunge 3.000 de euro în zonă semicentrală. Numai o parcare costă în zonă semicentrală este în jur de 12.000 de euro. În zona asta cel puțin 20.000 de euro e o parcare”, a explicat un agent imobiliar intervievat de vlogger.

Potrivit aceleiaşi surse, prosperitatea zonei se reflectă şi în piaţa imobiliară, 70 % dintre cei care cumpără locuințe în Cluj făcând-o cu „banii jos”, fără credite imobiliare. 

Post-ul VIDEO – Cum arată un apartament de 350.000 de euro din Cluj-Napoca. Doar chiria lunară este de 1.500 de euro! apare prima dată în Ziarul Clujean.

Sursa: ZiarulClujean.ro – vezi articolul

Alte articole