VIDEO: Ciobanul ucis de urs, lăsat fără un braț!

Un cioban a fost găsit fără suflare, sâmbătă dimineața, la marginea unei păduri de lângă o stână aflată între localitățile Cucerdea și Giuluș (comuna Ogra) din județul Mureș.

Potrivit martorilor, victima, în vârstă de 63 de ani, prezenta leziuni provocate de un animal sălbatic, cel mai probabil de un urs. Cea mai afectate zonă a fost cea a capului, iar unul din membrele superioare, respectiv brațul drept, a fost mâncat aproape în totalitate de animalul atacator.

„La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, fiind de asemenea înştiinţaţi şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Braşov, Agenţiei de Mediu şi Asociaţiei de Vânătoare competente. În momentul de faţă, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului. Cadavrul bărbatului urmează a fi transportat la IML Târgu-Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a precizat IPJ Mureş.

(Redacția / Video: Marius Pașcan – Facebook)

 

Post-ul VIDEO: Ciobanul ucis de urs, lăsat fără un braț! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole