(VIDEO) Cerșetorul prefăcut care i-a uimit pe localnici, la Serbările Cetății

Un bărbat aşezat într-un scaun cu rotile, care apela la mila trecătorilor în timpul unui festival muzical desfăşurat, în weekend, la poalele Cetăţii Devei, a fost surprins într-o ipostază inedită.

Cerșetorul, care se pretindea cu dizabilităţi locomotorii nu a mai rezistat tentaţiei de a juca pe o melodie folclorică şi s-a ridicat din scaunul său, spre uimirea participanţilor la spectacol.

După ce şi-a arătat calităţile de dansator, omul a aplaudat şi s-a trântit din nou în scaunul său cu rotile, comportându-se apoi ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

Video: Felician Marcu / Facebook

Imaginile cu dansatorul ridicat din scaun au fost publicate Felician Marcu pe pagina sa de Facebook, cu titlul „Miracol la Deva”, şi au devenit în scurt timp virale.

„Muzica de petrecere face minuni”, a comentat un devean.  „Dansează mai bine ca unul sănătos”, a fost un alt comentariu. „Eu l-am văzut în cărucior. Se prefăcea ca e mut şi mi-a fost milă de el. I-am dat bani şi pe urmă l-am văzut că vorbeşte şi merge. M-am speriat rău”, a relatat o altă localnică.

Alţi deveni au publicat imagini cu vârstnicul cerşind în faţa unei biserici din Deva, în acelaşi scaun cu rotile din care s-a ridicat pentru a dansa.

Sursa: ZHD.ro – vezi articolul

Alte articole