VIDEO: Campanie umanitară a jandarmilor clujeni. Au dus alimente și îmbrăcăminte unor familii nevoiașe

Jandarmii clujeni au reușit să aducă puțină bucurie în viața câtorva familii nevoiașe, situate în zonele montane greu accesibile ale județului Cluj. Oamenii legii s-au mobilizat și au cumpărat alimente, îmbrăcăminte și rechizite, pe care le-au donat către 15 familii din mai multe comune montane. De asemenea, au dat și o mână de ajutor la treburile de pe lângă casă.

„Campania umanitară de la începutul acestui an și-a atins scopul. Datorită sprijinului acordat de către colegii noștri am reușit să readucem bucuria în cadrul acestor familii, prin achiziționarea a numeroase alimente de bază, îmbrăcăminte, jucării, rechizite, produse de igienă, cât și de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2.

Printre familiile în sprijinul cărora am venit se află și un tată nevoit să își crească singur fata de 14 ani, într-o casă fără acces la electricitate, motiv pentru care au fost achiziționate și instalate panouri solare.

Mulțumirea ne-a fost și mai mare când prin intermediul darurilor oferite am reușit să obținem zâmbetele oamenilor care probabil, de cele mai multe ori, nu au motive să zâmbească”, au transmis jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

The post VIDEO: Campanie umanitară a jandarmilor clujeni. Au dus alimente și îmbrăcăminte unor familii nevoiașe appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole