VIDEO. Bogdan Pivariu: “Floreștiul devine scena unor evenimente de anvergură”. TIFF 2021 va avea proiecții de film în Parcul Poligon

Cea de-a 20-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) va avea loc în Cluj-Napoca, dar și în comuna Florești. Proiecțiile de film vor avea loc pe o scenă care va fi amplasată în Parcul Poligon, în perioada 23 iulie – 1 august.

”În această vară, Floreștiul devine scena unor evenimente de anvergură. Floreștiul este o comunitate vibrantă, o comunitate în continuă dezvoltare. Pas cu pas devenim o localitate modernă. Cum bine știm arta și cultura sunt elemente importante în dezvoltarea unei comunități.

Vă anunț cu bucurie că în această vară, aici, în Florești, va fi organizat Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care, așa cum v-am spus, va avea o scenă pentru proiecții și în Florești. Acest festival va avea loc din 23 iulie până în 1 august 2021. Ne bucurăm că în Parcul Poligon vom avea în permanență o scenă unde proiecțiile de film vor rula și la noi în comunitate”, a transmis Bogdan Pivariu.

Vezi mesajul primarului din Florești în video-ul de mai jos:

The post VIDEO. Bogdan Pivariu: “Floreștiul devine scena unor evenimente de anvergură”. TIFF 2021 va avea proiecții de film în Parcul Poligon appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole