VIDEO Bogdan Dinu, după înfrângerea în fața lui Dubois: ”Nu e ușor ca după atât antrenament și sacrificii să vii acasă fără centură”

Bogdan Dinu a ratat șansa carierei, sâmbătă seară. A pierdut prin Knock-Out cu Daniel Dubois, la categoria grea, în meciul care îl putea duce la o centură mondială.

Buzoianul de 34 de ani a rezistat mai puțin de două runde în fața britanicului cu 11 ani mai tânăr, care a devenit astfel challenger obligatoriu la centura mondială WBA, deținută de americanul Trevor Bryan, neînvins în carieră.

Bogdan Dinu a bifat astfel trei înfrângeri în carieră, toate prin Knock-Out și toate venite în ultimele cinci meciuri.

”Meritam cu toții o performanță bună, însă în box o mică greșeală nu te iartă. Nu e ușor ca după atât antrenament și sacrificii să vii acasă fără centură. Ăsta este boxul”, a scris Bogdan Dinu pe Facebook la o zi după meci.

Chiar dacă a pierdut, Bogdan Dinu a încasat cea mai mare bursă din cariera sa, 350.000 de euro, în timp ce adversarul său a primit 875.000 de euro.

La acești bani se adaugă cotă parte din drepturile de imagine, iar suma totală e aproape dublă.

În martie 2019, Bogdan Dinu a mai încasat o sumă mare, 200.000 de dolari, la meciul cu un alt challenger la titlul mondial, Kubrat Pulev.

Niciun pugilist român de categorie grea nu a luptat pentru un titlu mondial din boxul profesionist, dar Bogdan Dinu a fost extrem de aproape.

Dinu are 20 de victorii, dintre care 16 obținute prin KO și trei îngfrângeri, toate prin KO.Sursa: StiriDeBuzau.ro – vezi articolul

Alte articole