Victorie mare pentru CFR Cluj! Arlauskis a fost omul meciului

CFR Cluj – Rennes 1-0

În cel de-al patrulea meci al CFR-ului din grupele Europa League, Rennes a început mai bine jocul și a ratat prima mare ocazie prin Hunou. Acesta a șutat la poarta lui Arlauskis din 16 metri, dar lituanianul a fost la post. Per total, francezii au fost mai periculoși în prima repriză cu câteva ocazii notabile. În primă fază, mijlocașul stânga Raphinha,  a avut cea mai mare șansă de a schimba tabela. Șutul său dintr-o poziție ideală a trecut puțin peste poarta „feroviarilor”, pentru ca mai apoi, Niang să-l încerce din nou pe Arlauskis cu o lovitură de cap aproape de vinclul porții.

De cealaltă parte, băieții lui Dan Petrescu nu prea s-au regăsit pe teren. Aceștia au izbutit să ajungă la poarta lui Rennes doar prin Omrani în minutul 19, atunci când a trimis o minge ușoară spre poarta apărată de Salin. Francezii au reșit să-l titularizeze pe portarul în vârstă de 35 de ani, în detrimentul lui Pepe Bonet (16 ani), cel care a luat golul din lovitura liberă executată perfect de Deac în meciul tur.  

După ieșirea de la cabine
francezii au atacat din nou. Niang a trecut pe lângă deschiderea scorului după
o pătrundere periculoasă în careul CFR-ului. Cu încă două mari ocazii de partea
francezilor, dar cu un Arlauskis în formă de zile mari, meciul și-a pierdut din
ritm și avea să se îndrepte spre un egal al neputinței.

În minutul 87, Mario Rondon, cel care l-a înlocuit pe Lacina Traore ( ’71) a reușit să înscrie cu capul după o centrare de specilitate din corner a lui Ciprian Deac. După doar trei minute de la înscrierea golului, Rondon a văzut direct cartonașul roșu după un fault asupra unui apărător francez.

În celălalt meci al grupei E, Lazio- Celtic s-a terminat 1-2.

Clasamentul arată astfel: 1. Celtic – 10 puncte, 2. CFR Cluj – 9 puncte, 3. Lazio – 3 puncte, 4. Rennes – 1 punct

The post Victorie mare pentru CFR Cluj! Arlauskis a fost omul meciului appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole