Victor Socaciu, de urgență la spital. Prin ce trece îndrăgitul artist

Cântărețul de muzică folk s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, iar în momentul de față acuză neplăceri după ultimul transplant suferit.

Potrivit gandul.ro, Victor Socaciu suferă de probleme renale, care s-au acutizat după transplantul de rinichi suferit la o clinică din Cluj. Din păcate, artistul suferă și de diabet, din această cauză dezvoltând insuficiența renală cronică.

Singura șansă de a scăpa de dializă a fost transplantul, rinichii solistului fiind prelevați de la o fetiță de zece ani, aflată în moarte clinică.

Victor Socaciu, din nou în spital. Care sunt problemele medicale de care suferă artistul

Cântărețul în vârstă de 68 de ani este în grija medicilor de o perioadă destul de lungă, asta după ce în urmă cu 3 luni a fost infectat cu noul tip de coronavirus, chiar la festivalul pe care-l organiza la Breaza.

La momentul respectiv, fostul parlamentar și diplomat a avut plămânii afectați în proporție de 50% și a stat cu mască de oxigen, fără să fie nevoie să fie intubat.

Din păcate, la finalul lunii august Victor Socaciu a ajuns din nou la spital, de această dată mărturisindu-le fanilor din mediul virtual că se recuperează, fără să ofere prea multe amănunte.

„Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență.

Ca urmare nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, a scris artistul pe pagina de Facebook, pe data de 27 august 2021.

Victor Socaciu, declarații după vindecarea de Covid-19

Victor Socaciu a stat timp de trei săptămâni în spital, după ce a aflat că este infectat cu coronavirus. Solistul de muzică folk s-a luptat pentru viața sa, mărturisind după vindecare că i-a fost teamă.

Cântărețul a fost îngrijit de cei mai buni medici, prietenii apropiați reușind să colaboreze cu cadre medicale de peste hotare, lucru care l-a ajutat în lupta cu Covid-19.

„Da, mi-a fost teamă, ca oricărui om, sigur că da. Am avut un sprijin de la rude, fetele mele, Iulia și Ana-Maria”, spunea artistul într-o emisiune de la Antena 3, în urmă cu câteva luni.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole