Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță finalizarea lucrărilor de modernizare pe Strada Leca Morariu din Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat finalizarea lucrărilor de modernizare pe strada Leca Morariu. „Acest proiect amplu, desfășurat pe o perioadă extinsă, aduce îmbunătățiri semnificative pentru locuitorii zonei”, a spus Harșovschi.

Conform declarațiilor viceprimarului, strada Leca Morariu beneficiază acum de un nou covor asfaltic pe o suprafață de 11.225 mp. De asemenea, au fost reabilitate trotuarele și refăcute toate accesele la scările de bloc. În plus, au fost amenajate 343 de locuri de parcare, răspunzând astfel necesităților comunității locale.

„Continuăm lucrările de modernizare și mutăm echipa pe strada Oituz”, a adăugat viceprimarul Harșovschi, subliniind angajamentul municipalității de a îmbunătăți infrastructura urbană.

După închiderea porilor asfaltului, se vor aplica și marcajele stradale pentru a finaliza complet proiectul și a asigura siguranța traficului rutier și pietonal.

The post Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță finalizarea lucrărilor de modernizare pe Strada Leca Morariu din Suceava appeared first on NewsBucovina.

Sursa: NewsBucovina.ro – vezi articolul

Alte articole