Vicențiu Mocanu, candidatul AUR pentru Primăria Râmnicu Vâlcea: Programul măsurilor economice

Investitie asigurată. Cu sprijinul partenerilor meu, am securizat o investitie 20M euro pentru 2 fabrici de producție.

Incentivarea pentru Afaceri: Atragerea de noi companii și sprijinirea celor locale pentru a dinamiza economia locala și a crește nivelul salarial.

Propunem implementarea unui program de granturi și facilități fiscale pentru atragerea de noi companii și susținerea extinderii celor existente, cu accent pe sectoarele de producție, cele inovative și tehnologice, IT.

Vom avea un birou la primarie pentru a sprijini   antreprenorii la început de drum să își înființeze firme și să depună dosarele pentru fonduri.

Crearea de Locuri de Muncă: Focalizare pe dezvoltarea sectoarelor Horeca și producție, inclusiv printr-o campanie de promovare a turismului local și susținerea firmelor locale.

Tehnologie și Inovare: Înființarea unui hub informatic și a unei facultăți de stat specializată în IT și nu numai, pentru a stimula inovarea, a atrage și reține talentele în domeniul tehnologic în Oraș și în Județ.

Pe 9 iunie, #VotămSchimbarea , #votamaltceva , #3 pe buletinul de vot:

Vicențiu Mocanu la Primăria Râmnicu Vâlcea!

Comandat de Alanța pentru Unirea Românilor-Vâlcea, executat de Mișcoci Marielena Întreprindere Individuală , CMF 21240330 

Sursa: indiscret.ro – vezi articolul

Alte articole