Veste bună! Încep lucrările de reabilitare a instalației electrice de la Secțiile de Boli Infecțioase pentru adulți și copii din Botoșani – FOTO

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, anunță investiții de peste 1,6 milioane de lei pentru Secțiile de Boli Infecțioase pentru adulți și copii.
Echipa de la Spitalul Județean „Mavromati” a finalizat licitația și a dat ordinul pentru începerea lucrărilor de reabilitare și extindere a instalației electrice de la Secțiile de Boli Infecțioase pentru adulți și copii. De asemenea, săptămâna aceasta, dacă nu vor fi contestații se va semna și contractul pentru reabilitarea rețelei de oxigen pentru cele două secții.
„Grija pentru sănătatea botoșănenilor este o prioritate în mandatul meu de președinte al Consiliul Județean, mai ales în contextul epidemiologic generat de pandemie, iar una dintre cele mai mari provocări o reprezintă modernizarea sistemului sanitar.
Cele două investiții sunt de peste 1,6 milioane de lei. Este un efort financiar important, dar pe care-l facem cu gândul că sănătatea botoșănenilor este cea mai importantă. Cu toții am înțeles acest lucru și de aceea ne dorim ca și botoșănenii să beneficieze de condiții foarte bune atunci când au nevoie de sprijinul medicilor”, a notat pe pagina sa de facebook președintele CJ Botoșani, Doina Federovici.

The post Veste bună! Încep lucrările de reabilitare a instalației electrice de la Secțiile de Boli Infecțioase pentru adulți și copii din Botoșani – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole