Vasile Iliuță și Gheorghiță Cărtușanu asistă la deschiderea oficială a Fashion House Pallady. Cum arată noul centru comercial? VIDEO

Centrul Comercial Fashion House deschide în loc. Fundeni 24 magazine. Accesul se poate face din autostrada A2. Situat pe autostrada A2, km 15 (ieșirea Cernica), la doar 25 de minute de centrul orașului și la 45 de minute de Aeroportul Internațional Henri Coandă, FASHION HOUSE Pallady este amplasat strategic pentru a fi ușor accesibil celor peste două milioane de locuitori ai orașului, inclusiv străinilor care vizitează Capitala.

 Investitorii belgieni au adus magazine de încălțăminte, îmbrăcăminte, lenjerie, decorațiuni case, restaurant, cafenea, loc de joacă și parcare 300 locuri. S-au creat 300 locuri de muncă. Proiectul de 25 mil. euro ocupă momentan 12 hectare. La finalul proiectului vor funcționa 60 magazine. Oferta pentru clienți: Reduceri permanente de până la 70% a prețurilor la cunoscute mărci locale și internaționale.

 VIDEO

„Inaugurarea FASHION HOUSE Outlet Center Pallady, într-o perioadă în care piețele de retail depun eforturi să își revină după impactul pandemiei, reprezintă o investiție semnificativă a FASHION HOUSE Group în economia țării. Suntem încrezători în potențialul businessului de tip outlet și ne-am asumat misiunea de a oferi clienților noștri acces la branduri de top, la prețuri  cât mai accesibile. Brandurile noastre partenere văd, de asemenea, beneficiile acestui  model de business, drept dovadă, peste 75% din spațiul disponibil înainte de deschidere este ocupat. Operând pe o piață locală de retail tot mai competitivă, suntem încrezători că FASHION HOUSE Outlet Center Pallady va deveni una dintre principalele destinații de cumpărături din Capitală”, a declarat Brendon O’Reilly, managing director, FASHION HOUSE Group.

Primarul com. Fundeni Gheorghiță Cărtușanu indică calea de urmat pentru dezvoltarea localităților. Sprijinul acordat investitorilor autohtoni și străini este important în dezvoltarea comunităților locale, în asigurarea de locurilor de muncă. Primăria poate asigura utilitățile necesare dar și încuraja pe investitori să construiască să creeze locuri de muncă pentru cetățenii comunei. Se pot realiza facilități fiscale pentru aceștia, care respectă condițiile legii. Ne bucură să avem pe raza localității noastre astfel de investitori, de oameni serioși cu care să putem avea foarte bune relații de colaborare. Comuna se dezvoltă iar prosperitatea oamenilor crește – a declarat pentru Atitudinea din Călărași, primarul Gheorghiță Cărtușanu.

 VIDEO

Post-ul Vasile Iliuță și Gheorghiță Cărtușanu asistă la deschiderea oficială a Fashion House Pallady. Cum arată noul centru comercial? VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole