Va fi ședință la Activ

Va fi ședință la Activ

La echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploiești va fi o ședință după cum a spus antrenorul echipei, Florin Ciupitu, la finalul meciului cu Dacia Mioveni. Ciupitu speră ca la acea întâlnire să se stabilească o strategie privind viitorul imediat al echipei. ,,Urmează să avem o şedinţă cu persoanele din Consiliul de Administraţie al clubului, în care le vom prezenta, din nou, ceea ce avem nevoie. Se va face o analiză şi sperăm să stabilim o strategie pentru ceea ce urmează. Se mai pot face transferuri, dar depinde foarte mult de ceea ce doresc cei din conducerea clubului. Atât noi, stafful tehnic, cât şi fetele nu suntem mulţumiţi doar cu a face act de prezenţă în Liga Naţională. Ne dorim mai mult decât atât!” – a declarat Ciupitu la microfonul TVR.

Activ a debutat cu un eșec în noul an, 17-21, în fața Mioveniului. Principalul echipei prahovene echipei susține că diferența s-a făcut la linia de nouă metri acolo unde lipsesc interi care să facă diferența, iar unele jucătoare de pe bancă au arătat că nu pot aduce un plus atunci când se apelează la ele:„Este greu de jucat fără soluţii pe interi, deoarece este o risipă mare de energie în atacul nostru, iar echipele deja au început să ne cunoască, acum, şi ne pot bloca mai uşor. Acest rezultat nu este unul decisiv pentru şansele noastre de a ne menţine în prima ligă. Dar, trebuie să găsim soluţii, mai ales că, în momentul de faţă, noi jucăm cu nucleul format în divizia a doua, titularele sunt aceleaşi ca la începutul campionatului, iar, din păcate, unele jucătoare de rezervă nu au arătat că pot aduce un plus, nu au realizat progresul aşteptat de noi, stafful tehnic. În aceste condiţii, echipa este normal să fie uzată, jucătoarele nu sunt la capacitate maximă de efort. Asta nu este, însă, o scuză pentru rezultat” – a declarat Ciupitu la microfonul TVR.

În meciul de la Brașov pentru Activ au jucat : Inculeț 1 gol, Paraschiv, A. Popescu – Vartic 4, I. Leuștean 3, Șerban 2, Bucă 2, Crețu 2, Beșleagă 1, Florea 1, Panaite 1, Mureș, F. Popescu, Lăscăteu. Etapa viitoare, cea cu numărul 8, Activul va întâlni, pe 29 ianuarie, Gloria Buzău.

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole