V. Varga a fost dat afara din PNL / MOTIVUL: Notarul vrea si PENSIE SPECIALA

Vasile Varga a fost exclus din Partridul National Liberal. Decizia a fost luata ieri, in cadrul Biroului Politic Local si a fost votata cu 14 voturi „pentru” si 5 „impotriva”. Propunerea de exculdere ii apartine consilierului municipal Catalin Canciu – presedinte interimar al organizatiei municipale a liberalilor-  si a trecut de votul Biroului Politic Local.

In exclusivitate pentru Infobraila, Catalin Canciu si-a motivat fundamentul care se afla la baza propunerii sale.

Propunerea a venit din partea mea pentru ca sunt presedintele Organizatiei Municipale, iar presedintele conduce sedinta. Am discutat cu colegii, decizia nu am luat-o de unul singur. Decizia a fost luata pe fondul faptului ca domnul Varga a dat in judecata Guvernul si Parlamentul Romaniei pentru faptul ca, prin emiterea legii privind eliminarea pensiilor speciale la parlamentari, s-a considerat nedreptatit in conditiile in care e o decizie la nivelul PNL si decizia asta a fost materializata printr-o lege”, a declarat Catalin CANCIU pentru Infobraila.

Va aducem la cunostinta ca Vasile Varga, in calitate de fost deputat, a actionat in instanta statul romaan, inaintand o actiune in instanta, in contradictoriu cu Parlamentul Romaniei, cauza ce face obiectul dosarului nr. 732 / 113 / 2021, aflat pe rolul Tribunalului Braila – Sectia I civila, cu termen de judecata la data de 28 iunie 2021.

Cu toate ca parlamentarii Partidului National Liberal au sustinut in repetate randuri si au votat in unanimitate eliminarea PENSIILOR SPECIALE ale parlamentarilor, Vasile Varga a ales sa isi ceara pensia speciala inapoi.

Citeste si Bataie de joc la adresa brailenilor / Fostul deputat Vasile Varga intinde mana la pensia speciala

Sursa: InfoBraila.ro – vezi articolul

Alte articole