Universitatea Cluj și Rapid au încheiat derby-ul Ligii a 2-a la egalitate!

Cel mai interesant meci al Ligii a 2-a s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Rapid București şi Universitatea Cluj, două dintre cluburile de tradiţie ale fotbalului românesc s-au duelat în Regie, în derby-ul eșalonului secund. După cum era de așteptat, conflictele între suporterii giuleștenilor și cei ai clujenilor aveau să apară destul de devreme. În minutul 10, jandarmii au fost nevoiți să intervină pentru a potoli spiritele.

Lăsând la o parte atmosfera creată în Regie, s-a jucat și ceva fotbal, iar gazdele au fost cele care au deschis scorul. La o centrare a lui Voicu, Hlistei l-a dominat într-un duel pe Takacs și l-a învins pe Dur-Bozoancă cu o lovitură de cap. După 10 minute de joc, Universității i s-a anulat un gol pe motiv de offside. În cele din urmă, căpitanul echipei, Dorin Goga, și-a salvat din nou echipa ca și în meciul precendent cu UTA Arad. Acesta l-a învins cu un șut plasat la colțul lung pe Drăghia. Până la pauză nu au mai existat alte ocazii mari, iar scorul după 45 de minute a fost 1-1.

În repriza a doua jocul a fost unul destul de echilibrat. Echipele au riscat, au jucat pe contraatac, iar ocaziile și-au făcut apariția. Atât Hlistei, cât și Dorin Goga au avut câte o mare oportunitate să-și treacă din nou numele pe lista marcatorilor. Rapid și-a creat câteva ocazii notabile spre finalul partidei, însă Dur-Bozoancă și-a salvat echipa în mai multe rânduri, dovedindu-se a fi unul dintre pilonii de bază.

„Șepcile roșii” încheie încă un meci cu o remiză și rămân pe locul 14, cu 18 puncte, la doar două distanță față de locurile de retrogradare.

Rapid: Drăghia – I. Voicu (cpt.), Bonnin, Al. Iacob, Vadasis (G. Creţu 49′) – R. Lazăr, Pănoiu, Jorza (Dodoi 80′) – Labeau, Roskopf, Hlistei
Rezerve: Al. Tătaru – Băjan, Catrici, Babaua, Djuric
Antrenor: Daniel Pancu

”U” Cluj: Dur-Bozoancă – Inacio Miguel, Art. Crăciun, Tiago Gomes – R. Takacs (Kay 73′), Andre Ceitil, Dican, Taub – Gavra (Guedj 84′), Goga – cpt (Pîrvâlescu) , Al. Pop
Rezerve: Tordai – Telcean, Rafa Miranda, Nic. Pîrvulescu, Burghele
Antrenor: Adrian Falub

Vezi rezumatul partidei aici:

The post Universitatea Cluj și Rapid au încheiat derby-ul Ligii a 2-a la egalitate! appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole