Un zid de sprijin s-a prăbușit peste 6 vehicule

Un zid de sprijin s-a prăbușit pe o lungime de circa 35 de metri, pe o stradă din Cluj-Napoca. Au fost avariate 5 autovehicule și o autoutilitară.

În urma unei sesizări primite miercuri, polițiștii locali de la Serviciile Control urbanism și Disciplină în Construcții și de la Control Trafic Rutier Cluj-Napoca au constatat prăbușirea unui zid de sprijin, pe o lungime de circa 35 de metri, pe strada Lombului nr. 2-4.

„Precizăm faptul că zidul de sprijin era prevăzut în documentația tehnică autorizată cu AC nr. 576/2020 – < Construire imobil mixt, amenajări exterioare și imprejmuire > – teren privat, lucrarea nefiind recepționată. Polițiștii locali au întocmit un act de control prin care s-au dispus punerea în siguranță a zonei afectate și semnalizarea amplasamentului, precum și luarea tuturor măsurilor legale necesare remedierii situației. De asemenea, Serviciul Control Urbanism și Disciplină în Construcții a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor efectuate”, informează Primăria Cluj-Napoca.

The post Un zid de sprijin s-a prăbușit peste 6 vehicule appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole