Un șarpe lung de doi metri a fost capturat lângă Spitalul Județean din Galați

Un șarpe de mari dimensiuni a băgat frica în trecători. Acesta a apărut marți, la prânz, pe trotuarul aflat peste drum de Spitalul Județean. Pentru capturarea reptilei a fost folosit un clește special.

Potrivit jandarmilor gălățeni, un șarpe de aproximativ doi metri a creat panică în rândul trecătorilor aflați pe strada Brăilei. Oamenii au sunat la 112 anunțând că un șarpe de aproximativ doi metri lungime a fost văzut în fața unei farmacii. Șarpele a fost capturat de către jandarmi și eliberat în mediul său natural.

„Astăzi, 21 iunie, în jurul orei 12:00, jandarmii aflați în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați au fost direcționați de către operatorul 112 în cartierul Micro 18, vis-a-vis de Spitalul Județean de Urgență, unde mai mulți cetățeni au semnalat că în fața unei farmacii se află un șarpe foarte mare. Până la sosirea echipajului de jandarmerie, zona a fost izolată de către o patrulă de poliție, care nu au lăsat trecătorii să se apropie de reptilă. În momentul în care au sosit, jandarmii au constatat că șarpele era agitat, iar pentru capturarea lui au folosit un clește special. Reptila a fost îndepărtată de la fața locului și eliberată în mediul natural, în zona împădurită situată pe malul râului Siret”, au anunțat jandarmii gălățeni.

Autoritățile le recomandă cetățenilor să nu se apropie de reptile, să nu încerce să le captureze și să solicite sprijinul la 112.

VEZI VIDEO AICI

Sursa Jandarmeria Galați

The post Un șarpe lung de doi metri a fost capturat lângă Spitalul Județean din Galați first appeared on Ziar independent din Galați.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul

Alte articole