Un obicei pe cale de disparitie! Parlamentarii PSD Prahova, singurii care organizeaza intalniri cu elevii din judet

Un obicei pe cale de disparitie! Parlamentarii PSD Prahova, singurii care organizeaza intalniri cu elevii din judet

O intalnire intre parlamentarii PSD PRAHOVA si reprezentantii Consiliului Judetean al Elevilor Prahova a avut loc astazi, la sediul PSD din Ploiesti.

Intalnirea politicienilor din judet cu elevii nostri este una pe care, din pacate, alte formatiuni politice nu pun mare pret, cu toate ca sunt multe probleme pe care reprezentantii Prahovei in Parlament ar trebui sa le ia la cunostinta si sa le gaseasca rezolvare.

Astazi au fost prezenti Laura Moagher, Rodica Paraschiv, Bogdan Toader si Radu Oprea, sentori si deputati alesti pe listele PSD Prahova.

Iata ce a postat Laura Moagher pe reteaua sociala, dupa intalnirea cu elevii:

Împreună cu colegii mei, parlamentari de Prahova, am avut astăzi, la sediul PSD Prahova, o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Prahova condus de Robert Avram.
Reprezentanții elevilor prahoveni au punctat problemele arzătoare cu care se confruntă sistemul educațional din județul nostru la momentul actual, dar și problemele privind gradul de incluziune educațională din unitățile de învățământ prahovene.
Propunerile de îmbunătătire a legislației educaționale venite din partea lor dovedesc faptul că elevii prahoveni au o implicare activă în ceea ce privește sistemul educațional, făcând auzită vocea celor peste 100 000 de elevi din Prahova, fapt ce mă face să fiu mândră de ei și să mă bucur că viitorul este pe mâini bune.
Îi felicit pe această cale pentru dorința lor de a îmbunătăți educația prahoveană, cu atât mai mult cu cât reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor doresc să se întâlnească cu toate partidele parlamentare din județul Prahova.

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole