Un nou festival la Cluj. Muzică și relaxare în lanul de lavandă, la Blumfest

În perioada 24 iunie-1 iulie, la Cluj are loc festivalul Blumfest, un eveniment organizat într-o locație inedită: lanul de lavandă din zona Sub Coastă, din comuna Apahida.

The Motans, VUNK, Gașca Zurli, Maria Răducanu, Nighlosers sau Green Onions se numără printre invitații primei ediții a acestui festival. În plus, participanții pot culege gratuit buchețele de lavandă pe care să le păstreze ca amintire.

”Foodtrucks, concursuri, invitați speciali, zone amenajate pentru ședințe foto, relaxare și timp de calitate cu prietenii sau în familie, conectare cu natura, toate te așteaptă Sub Coastă, în câmpul de lavandă cu 10 ani de poveste!”, promit organizatorii.

Programul Blumfest:

 1. Concerte live la apus, cu muzică relaxantă: Maria Răducanu (24 iunie), Nighlosers (25 iunie), Green Onions (25 iunie), Caravana Zu (27 iunie), The Motans (1 iulie), VUNK (2 iulie).
 2. Radio aventura Caravana ZU (27 iunie): DJ-ii Radio ZU – Emma, Buzdu și Morar – vor ajunge la Blumfest de unde vor emite live.
 3. Spectacole pentru copii: Gașca Zurli (2 și 3 iulie)
 4. Activități pentru toată familia: 
  – foodtrucks cu diverse mâncăruri și preparate dulci
  – degustări de vin și cafea
  – zone de picnic și relaxare înconjurați de lavandă
  – spații special amenajate pentru fotografii superbe în câmpul de lavandă
  – vizită distilerie
  – shop-uri cu produse din lavandă / pe bază de lavandă și nu numai
  – concursuri și workshop-uri pentru copii (pictură și desen, împletit coronițe etc.)

   

De frumusețea lavandei înflorite ne putem bucura și la ferma Lola, din Bonțida. În weekend-urile 24-26 iunie și 1-3 iulie, porțile fermei se deschid pentru vizitare, explorare și ședințe foto. Se fac pcinicuri cu prietenii și familia în livadă, se testează produse pe bază de lavandă, se ascultă muzică bună și se fac sute de fotografii.

Taxa de intrare este de 10 lei/persoană (copiii pană în 12 ani intra gratuit), iar banii vor fi folosiși pentru cheltuieli organizatorice. Taxa se va achita direct la fermă. Mai multe informații găsiți pe pagina evenimentului Lavanda Lola Fest.

The post Un nou festival la Cluj. Muzică și relaxare în lanul de lavandă, la Blumfest appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole