Un motociclist a fost rănit într-un accident de circulație în cartierul Mărăști

Un motociclist de 35 de ani din Baciu a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-un accident de circulație pe strada Fabricii din cartierul Mărăști. Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism a efectuat un viraj neregulamentar la stânga fără să se asigure și i-a tăiat calea motociclistului. Bărbatul a intrat cu motorul în partea laterală a mașinii și a fost proiectat la peste zece metri distanță.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit de urgență. Medicii i-au acordat primul ajutor și l-au transportat pe motociclist la spital. Acesta prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru și bazin, dar și pierderi de conștiență. O pasageră din autoturism a solicitat consult medical și a fost deasemena transportată la spital.

Echipajul de pompieri a sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, a asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a incendiilor ca urmare a carburantului scurs pe carosabil și a sprijinit eliberarea carosabilului.

The post Un motociclist a fost rănit într-un accident de circulație în cartierul Mărăști appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole