Un drum județean din Arad va fi modernizat după 40 de ani de nepăsare

Nu mai puțin de 40 de ani a avut de așteptat drumul dintre Dezna și Dieci, perioadă în care la cârma județului s-au perindat politicieni din tot spectrul politic, pentru a fi modernizat.

Astfel, Consiliul Județean Arad a aprobat în cadrul ședinței ordinare de miercuri alocarea fondurilor pentru modernizarea drumului DJ 792E Dieci – Dezna, în urma aprobării documentației DALI. Tronsul are lungimea de 11,3 kilometri iar lucrarea va fi executată din fonduri proprii ale Consiliului Județean Arad.

„După Gurahonț – Dieci – Buteni, urmează să modernizăm și drumul județean Dieci – Dezna, deoarece ne dorim să dezvoltăm uniform legăturile între localități. Prin acest drum, scurtăm distanța dintre Valea Mureșului și Moneasa cu aproximativ 25 de kilometri, pe ruta Julița – Mădrigești – Gurahonț – Dieci – Moneasa”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

De remarcat, că pe tronsonul Dieci – Dezna nu s-a intervenit de 40 de ani decât pentru întreținere și mici reparații. Potrivit lui Sergiu Bîlcea, urmează procedura de licitație iar lucrările vor demara anul viitor.

The post Un drum județean din Arad va fi modernizat după 40 de ani de nepăsare appeared first on NewsAr.ro.

Sursa: NewsAr.ro – vezi articolul

Alte articole