Un „dinozaur” se retrage: Dupa 7 mandate de primar, Ion Dumitrache a decis sa nu mai candideze la Primaria Draganesti

Ion Dumitrache, actualul primar al comunei Draganesti, Prahova, s-a indurat sa renunte la a mai candida in fruntea primariei. 28 de ani a trait Dumitrache din bani publici, insa daca facem un tur al comunei, nu intelegem pentru ce a incasat milioanele de lei noi.

Dupa 28 de ani, comuna arata ca in ’92, atunci cand a castigat primul mandat, iar singurele proiecte duse la bun sfarsit se datoreaza Consiliului Judetean, care a pompat bani cu nemiluita pentru ca Draganestiul sa aiba apa, canalizare si asfalt.

Imagini pentru ion dumitrache ph-online.ro

In rest, singurele eforturi depuse de Ion Dumitrache s-au concretizat intr-o constructie colorata careia primarul i-a dat intrebuintarea de BIBLIOTECA si care acum e inutila, insa la vreme construirii a fost foarte utila pentru a mai fura din banul public.

Imagini pentru ion dumitrache ph-online.ro

Privindu-i pe acesti „dinozauri” ahtiati, intelegem ca politica nu se va primeni prea curand, fiindca in locul lor la butoane vor veni copiii, prietenii sau „obligatiile” de partid.

Despre comuna jalnica si primarul mufat 28 de ani la conducta cu bani publici am mai scris aici:

https://ph-online.ro/politica/item/28749-localnicii-din-draganesti-isi-acuza-primarul-dupa-ce-s-a-vazut-votat-n-a-mai-facut-nimic

 

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole