Un cort a luat foc în zona lacului Ciurila. A intervenit un pompier aflat în timpul liber

În dimineața zilei de sâmbătă, un cort aflat în apropiere de lacul Ciurila a luat foc. Din fericire, în primele momente, un pompier care se afla în timpul liber a intervenit și a reușit să îl evacueze pe unul dintre bărbații care se aflau în cort. Bărbatul ajutat de pompier a suferit arsuri ușoare dar și o intoxicație cu fum, fiind transportat la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit, în urmă cu puține momente, pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la un cort de camping, pentru două persoane, amplasat în apropierea lacului din comuna Ciurila. În cort dormeau doi bărbați, iar unul dintre ei s-a autoevacuat imediat. Celălalt a fost evacuat de către un pompier de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca. Colegul nostru se afla la rândul său în timpul liber și dormea într-un cort situat în vecinătate. În plus, pompierul a contribuit la operațiunile de stingere a cortului, alături de echipajul sosit de la Turda. Referitor la bărbatul evacuat, acesta a suferit ușoare arsuri la membrele superioare, precum și o intoxicație cu fum, fiind în permanență conștient și cooperant. În cele din urmă, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare de către o ambulanță SAJ. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o pătură care a ajuns în contact cu un aparat de încălzit, a transmis ISU Cluj.

The post Un cort a luat foc în zona lacului Ciurila. A intervenit un pompier aflat în timpul liber appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole