Un candidat sucevean eliminat din Bacalaureat pentru tentativă de fraudă. La proba la alegere a profilului și specializării s-au prezentat 97,7 la sută dintre candidații înscriși

ISJ Suceava a anunțat, joi, că la ultima probă a examenului de Bacalaureat s-a înregistrat o tentativă de fraudă, iar un candidat de la centrul de examen de la Colegiul „Vasile Lovinescu” din Fălticeni a fost eliminat.

Potrivit sursei citate, la probă scrisă Ed – Proba la alegere a profilului și specializării de la Examenul de bacalaureat național 2024 din sesiunea iunie-iulie 2023, au fost prezenți 4854 candidați, respectiv 97,7 % din totalul de 4965 candidați înscriși la probă.

Au absentat 110 candidați.

Pentru tentativă de fraudă a fost eliminat un candidat de la Centrul de examen Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni care susținea proba la Geografie și a avut asupra lui un telefon mobil.

Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

The post Un candidat sucevean eliminat din Bacalaureat pentru tentativă de fraudă. La proba la alegere a profilului și specializării s-au prezentat 97,7 la sută dintre candidații înscriși appeared first on NewsBucovina.

Sursa: NewsBucovina.ro – vezi articolul

Alte articole