Un boxer de la CSM Ploiești luptă pentru o medalie internațională

Un boxer de la CSM Ploiești luptă pentru o medalie internațională

Boxerul Valentin Bârzan, de la CSM Ploiești, luptă pentru calificarea în semifinalele turneului internațional de juniori, găzduit de Serbia. Bârzan îl înfruntă, la categoria 75 de kilograme, pe kazahul Daulet Tulemissov, iar meciul va avea loc după ora 17.00. Tot azi, colegul său de la lotul național de juniori, Eduard Mușat, luptă împotriva unui pugilist sârb. Ei trebuie să meargă pe drumul medaliilor, deschis de către coechipierii lor.

Patru pugiliști tricolori, conduși de la colț de Ilie Captari și Vali Anghel, au asigurate medaliile de bronz: Daniel Irofte, Alex Gândac, Ionuț Roman și Angelo Teodosescu. Ei vor încrucișa mânușile, mâine și poimâine, pentru finalele care vor avea loc sâmbătă. Competiția de la Vrbas a adunat cei mai buni juniori din Europa fiind prezente nouă țări cu pretenții la acest nivel. Clubul municipal ploieștean mai are alți doi pugiliști sub tricolor.

Este vorba despre Marian Ghinoiu și Iulian Dumitrescu care sunt în pregătire cu lotul național de tineret. Acesta a reluat antrenamentele cu un stagiu de reacomodare la efort. Cantonamentul se desfășoară, în aceaste zile, la Constanța. Când au parte de zile mai călduroase, sportivii lui Relu Auraș intră și în mare, pentru o relaxare … mai tare! Pentru Ghinoiu, Dumitrescu și coechipierii lor urmează Campionatul European de box din august, competiție la care aceștia sunt convinși că își pot demonstra valoarea.Sursa foto:facebook/federatia romana de box

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole