Un bețivan a furat mașina de serviciu a polițiștilor din Dor-Mărunt aflată în timpul misiunii…

Autospeciala a fost furată fără polițiști în ea, profitând de neatenția lor la un scandal…

Un bărbat de 49 ani a furat autospeciala de poliție aflată în misiune  în noaptea de 21/ 22 ianuarie. Hoțul a oprit mașina poliției după 300 metri, ocazie cu care a fost imobilizat. S-a constatat că are o alcoolemie de 0,76 mg./l . S-a întocmit dosar penal hoțului iar conducătorul auto polițist beneficiază de o cercetare disciplinară privind modul defectuos de îndeplinire a atribuțiunilor de serviciu / un fel de neglijență în serviciu care a produs consecința furtului autovehicului din dotare.

Comunicat de presă…

În noaptea de 21/22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au fost sesizați de către o femeie, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în comuna Lehliu, județul Călărași, are loc o stare conflictuală.

La fața locului s-a deplasat patrula formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt care au identificat apelanta, aceasta le-a relatat că a ținut o petrecere la domiciliu, unde au fost invitate mai multe persoane din localitate, iar în urma consumului de alcool, soțul acesteia a avut un conflict pe o rețea de socializare, cu un bărbat, din localitatea Rași, județul Ialomiță.

În aproximativ 30 de minute, bărbatul din localitatea Rași, județul Ialomița a venit la domiciliul apelantei cu alte 3 persoane, iar soțul acesteia și persoanele respective și-au adresat cuvinte și expresii jignitoare, făra acte de violență.

Post-ul Un bețivan a furat mașina de serviciu a polițiștilor din Dor-Mărunt aflată în timpul misiunii… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole