Un bărbat din comuna Plăieșii de Jos, cercetat pentru patru infracţiuni

La data de 11 septembrie 2021, în jurul orei 11:00, un bărbat de 42 de ani, din comuna Plăieșii de Jos, în timp ce conducea o motocicletă pe D.C. 115, pe podul de peste pârâul Casin a pierdut controlul și a căzut.

„Bărbatul i-a cerut fiului să ducă motocicleta în curtea unui imobil, după care a solicitat intervenția ambulanței, care l-a transportat la Spitalul Judeţean Miercurea-Ciuc, unde iniţial a declarat că a căzut din căruță, iar în jurul orei 17:00 a recunoscut că a condus motocicleta în momentul producerii accidentului și că înainte ar fi consumat băuturi alcoolice. În acest sens, neputând fi testat alcoolscop din cauza leziunilor suferite în zona feței și a gurii, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru categoriile A, A1 sau A2.”,  informează IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole