ULTIMA ORA: Vorbim de o noua crima! Ce descoperire au facut politistii in urma cu putin timp

Anchetatorii au făcut o descoperire de ultimă oră. Este vorba despre un nou telefon, găsit lângă Caracal, la marginea pădurii unde criminaliștii au găsit un sac cu oase și cenușă, indicat chiar de Gheorghe Dincă. Momentan, nu se știe dacă este al Luizei Melencu sau al unei alte victime.
ULTIMA ORA: Vorbim de o noua crima! Ce descoperire au facut politistii in urma cu putin timp

Anunțul a fost făcut de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, care susține că este probabil să fie vorba despre telefonul unei alte victime.

„S-a găsit un nou telefon. Nu știm dacă este al Luizei, al lui sau al altei victime, pentru că nu l-am văzut. E o strategie a lui și a celor care îl învață pentru a închide dosarul. S-a găsit un nou sac și gata, sunt două victime, se închide totul. Nu mai avem plângeri, nu mai avem alte victime. El are o strategie, când să zică, ce să zică. Se vede că e o strategie foarte fină juridică, pentru a nu-l incrimina sau pentru a nu-l incrimina prea mult. El vrea să scape de acuzația de abuz, spunând că nu s-au înțeles la bani sau că l-au lăsat să creadă că sunt femei usoare, și de acuzația de cruzime, de tot”, a declarat Tonel Pop, conform stiripesurse.ro.

Avocatul familiei Melencu, declaraţii tulburătoare despre casa lui Gheorghe Dincă
Tonel Pop susţine că atât în casă, cât şi în curte miroase a cadavru. De asemenea, a descris încăperea unde există patul din fier, prins în perete ca fiind o cameră a groazei.

„Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ţinut fetele, cu patul acela de fier, înfiorător, pute totul a cadavru. Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul, şi din jur, şi din încăperile acelea”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Sursa: BeWoman.net – vezi articolul

Alte articole