ULTIMA ORĂ: SE ÎNCHID TOATE restaurantele și cafenelele din aceste LOCALITĂȚI ARĂDENE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad a decis că în mai multe localități din județul Arad se vor închide toate restaurantele și cafenelele.

Potrivit Hotărârii CJSU  nr.  46, aceste unități se vor închide de mâine, 16.09.2020, timp de 7 zile, din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus.

„Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 16.09.2020 și până la data de 22.09.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Sebiș, Almaș, Bocsig, Buteni, Cărand, Conop, Gurahonț, Iratoșu, Livada, Moneasa, Șofronea, Tauț, Vărădia de Mureș, Vârfurile, Vinga și Zăbrani”, prevede Hotărârea.

The post ULTIMA ORĂ: SE ÎNCHID TOATE restaurantele și cafenelele din aceste LOCALITĂȚI ARĂDENE appeared first on NewsAr.ro.

Sursa: NewsAr.ro – vezi articolul

Alte articole