Țuțuianu pregătește asaltul asupra Primăriei Cândești

Adrian Ţuţuianu, şeful PRO România Dâmboviţa, a prezentat, conform obiceiului, încă un grup de candidaţi pentru posturile de primari în judeţul Dâmboviţa. Surpriza o reprezintă Valentina Popa, colaboratoae apropiată a senatorului, care va intra în bătălia electorală pentru câştigarea postului de primar al oraşului Răcari. Consideră Adrian Ţuţuianu, că Valentina este singura adversară redutabilă a actualului edil Marius Caraveţeanu.

La Glodeni luptă din partea PRO România Adrian Vasile Bălaşa. Pentru Crângurile se pregăteşte Mihai Tomovici. Un candidat de forţă antrenează Adrian Ţuţuianu și la Cândeşti, unde vrea musai să o scoată din Primărie pe Georgeta Popa.

„Sunt dezamăgit de modul în care actuala conducere a administraţiei publice locale s-a raportat la mine. Dezamăgit de atitudinea doamnei primar în funcţie, care a fost salariata mea doi ani de zile. A scos-o din primărie Ghiorman. Am sprijinit-o să ajungă primar. Din păcate, de vreo trei ani de zile, a uitat să-mi dea un telefon”, a mărturisit, trist, Adrian Ţuţuianu.

Acum, cu Constantin Tudose, doreşte să-şi repare greşeala pe care a făcut-o din prea multă încredere şi prietenie, adică să o elimine de la conducerea comunei Cândești pe Georgeta Popa. Acolo, Adrian Ţuţuianu adună un desant periculos pentru actuala primăriţă. Este implicat în pregătirea acestui asediu şi părintele Comănescu. Fiul acestuia, Mircea Comănescu, absolvent de psihologie, va face parte din echipa de campanie a lui Constantin Tudose şi probabil va primi şi postul de viceprimar. Se anunţă o luptă interesantă la Cândeşti, o luptă care merită urmărită cu atenţie.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole