Tristețe…PSD înfrînge pe așa zișii liberali la Călărași. Iliuță are majoritate în CJ și se implică pt. plata salariilor DGASPC.

Iliuță își  demonstrează iar supremația politică azi 12 sept. Consiliul județean este reunit deși liberalii nu doresc. Azi 12 sept. 18 din 21 de consilieri sunt prezenți pentru a discuta probleme importante. Pe ordinea de zi figurează doar un singur Proiect de Hotărâre şi anume convocarea Consiliului Judeţean în şedinţă ordinară de plen pe 18 septembrie.

Liberalii Valentin Deculescu şi Silviana Şestacovschi nu suportă normalitatea și părăsesc sala de ședințe/ n-au mai rămas, finalmente, la vot. Liberalii suferă pentru convocarea CJ în şedinţă ordinară în data de 18 septembrie pentru completarea numărului de consilieri judeţeni ca urmare a pierderii mandatului acestora de aleşi locali, alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi şi rectificarea bugetului Judeţului.

Nimeni nu a vorbit despre necesittatea şi oportunitatea adoptării şi emiterii actelor administrative aparţine exclusiv autorităţii deliberative”. Emil Mușat secretarul CJ a fost un fel de decor. Vasile Iliuţă, prezenta spus pe pagina sa facebook că …“Consilierii județeni de bună credință au învins administrația liberală incapabilă să conducă județul Călărași. Cu o majoritate zdrobitoare, împreună și cu oamenii lor, am reușit să convocăm, pe data de 18 septembrie, ședința  ordinară legală care va oferi salariile celor 800 angajati ai DGASPC. O VICTORIE care spune multe! Ne revedem pe 27 septembrie!”

Îngrijorat de soarta  PNL prefectul  Marian Stoica a fost prezent la adunare, deși la altele nu a putut fi prezent. El  n-a scos nici măcar un cuvânt. Și Daniel Drăgulin prezent a tăcut. Este modul în care aceștia apreciază interesul pentru județul Călărași. Ce dacă nu ai primit salariul… mai suportă 1 lună. PNL este aproape de tine…

Felicitări PSD. Bravo Iliuță. Electoratul rămâne aproape…

 

 

Post-ul Tristețe…PSD înfrînge pe așa zișii liberali la Călărași. Iliuță are majoritate în CJ și se implică pt. plata salariilor DGASPC. apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole