Trei șoferi, prinşi pe picior greşit de polițiștii harghiteni. S-au ales cu dosare penale

Vineri, 17 iunie 2022, în jurul orei 11:30, un bărbat, de 32 de ani, din județul Covasna, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea o autoutilitară, pe D.N.578, în Municipiul Miercurea-Ciuc, iar la testarea cu analizatorul de droguri a fost indicată prezența unei substanțe psihoactive pentru care s-au recomandat analize de laborator.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot ieri, polițiștii au mai întocmit alte două dosare penale: unul pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar celălalt pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 17 iunie 2022, în jurul orei 15:40, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Lăzarea, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.12, în localitatea sa de domiciliu, iar la controlul efectuat s-a constatat faptul că autorizația de circulație provizorie este expirată.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La aceeași dată, în jurul orei 17:45, un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Borzont, a fost depistat, de polițiștii harghiteni, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.13/B, în localitatea sa de domiciliu, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,25 mg/L alcool pur în aerul expirat.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

  • informații furnizate de IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole