Trei primari PNL, OUT din partid! Edilii au fost prinși că au colaborat cu PSD

Trei primari din PNL sunt OUT din partid! Liberalii sunt din județul Caraș Severin și au fost excluși pe motiv că ar fi colaborat cu Partidul Social Democrat. Mai mult de atât, pe cei trei edili nu i-a ajutat nici faptul că au obținut rezultate slabe la alegerile europarlamentare. Senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a fost cel care a făcut anunțul legat de excluderea primarilor din PNL.

Trei primari PNL, OUT din partid!

Mai exact este vorba de primarul comunei Grădinari, Ovidiu Firca şi de primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma. Cei doi au fost excluși în timpul ultimei şedinţe a Colegiului Director Județean al PNL Caraș-Severin. Şi primarul comunei Forotic, Ionel Romînu a fost înşăturat, dar acestuia oricum îi fusese retras sprijinul politic în urmă cu aproximativ o lună la puțin timp după alegerile europarlamentare.

Mai mult de atât, în timpul ședinței urma să fie propus pentru a fi exclus din partid și primarul comunei Ramna. Decizia în cazul acestuia a fost amânată ca urmare a unui deces în familia edilului „Primarul din Grădinari s-a înțeles cu PSD-ul de un an și ceva. Nu l-am exclus în acel moment tocmai să nu treacă la PSD. A continuat cu susținerea PSD și am considerat că este momentul să-l excludem.

Trei primari PNL, OUT din partid! PNL
Primarii din PNL sunt acuzați că au colaborat cu PSD. Sursa foto – facebook

Edilii au fost prinși că au colaborat cu PSD

Primarul din Moldova Nouă, la fel, a făcut noncombat în campania electorală și a avut un rezultat, față de media județului, foarte slab. Mai sunt încă doi primari care au fost în aceeași situație cu primul. A fost exclus și primarul din Forotic de către biroul județean, în urmă cu aproximativ o lună. Mai este un primar, din Ramna, care urma să fie exclus, dar a avut o tragedie în familie și decizia a fost amânată.

Toți au candidat acum trei ani pe lista PNL și acum au fost cu PSD-ul”, a afirmat Marcel Vela, senator PNL. Acesta a ținut să trimită un semnal de alarmă către toți ceilalți primari care ar putea să fie „încântați” vreodată de o colaborare cu social democrații.

 

 

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole