Trei pasageri răniți la Putna după ce mașina condusă de un tânăr băut s-a răsturnat

Trei persoane au fost rănite, luni dimineața, la Putna, după ce un tânăr de 19 ani, băut, s-a răsturnat cu mașina.

Potrivit primelor date ale anchetei polițiștilor, luni dimineața la ora 3:20 un tânăr de 19 ani din Vicovu de Sus a condus un autoturism Mercedes-Benz pe Drumul Comunal  Putna, dinspre Schitul Mănăstirii Putna către centrul comunei Putna.

La un moment dat, după o curbă la stânga, acesta a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma impactului a rezultat avarierea autovehiculului și vătămarea corporală a trei pasageri din autoturism, fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Rădăuți.

Unul dintre pasageri a suferit TCC și contuzie abdominală, o tânără a suferit „TCC și traumatism al membrelor inferioare” și o alta „TCC și traumatism al membrelor superioare”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracșiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

The post Trei pasageri răniți la Putna după ce mașina condusă de un tânăr băut s-a răsturnat appeared first on NewsBucovina.

Sursa: NewsBucovina.ro – vezi articolul

Alte articole