Transferul lui Alex Chipciu la echipa lui Marius Şumudică e gata să se facă! Impresarul jucătorului e în Turcia pentru a pune la punct ultimele detalii

Antrenorul echipei Gaziantep, Marius Șumudică, e gata să reuşească transferul mijlocașului Alexandru Chipciu de la Anderlecht Bruxelles.


UPDATE, 13 ianuarie, ora 20.39. Transferul lui Alexandru Chipciu la Gaziantep a intrat pe ultima sută de metri. FANATIK a aflat că impresarul fotbalistului, Dragoş Sârbu, este în acest moment în Turcia, acolo unde discută cu oficialii clubului antrenat de Marius Şumudică ultimele detalii despre aducerea fotbalistului român de la Anderlecht. Şumudică e cel care a insistat cel mai mult pentru ca mutarea să se realizeze.


Marius Șumudică, gata să parafeze transferul lui Alexandru Chipciu

Presa din Turcia a anunțat că Alexandru Chipciu și-a dat acordul pentru un transfer la formația pregătită de Marius Șumudică și este așteptat în zilele următoare în Turcia pentru a semna contractul.

Alex Chipciu nu are niciun meci oficial pentru Anderlecht Bruxelles în acest sezon, după ce s-a întors din împrumutul la Sparta Praga. S-a accidentat înainte de începerea campionatului, nici nu primise număr la început, apoi nu a izbutit să-l convingă pe fostul antrenor, Vincent Kompany, să-i acorde vreo șansă.

”Insist să se facă transferul”

În urmă cu câteva zile, înainte de plecarea în Turcia după vacanța de Sărbători petrecută în țară, Marius Șumudică și-a exprimat dorința de a-l aduce pe Chipciu la Gaziantep și anunța că negocierile sunt avansate.

“Eu îl vreau neapărat pe Alex Chipciu. E un jucător care îmi place foarte mult şi sper să îl aduc la Gaziantep în aceste zile. Insist să se facă transferul”, spunea atunci tehnicianul român.

Chipciu a refuzat-o pe FCSB

În vârstă de 30 de ani și intrat în ultimele șase luni de contract cu Anderlecht Buxelles, Alexandru Chipciu a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB care a spus că îl așteaptă cu brațele deschise pe fostul său jucător.

FANATIK a aflat că Alex Chipciu i-a oferit lui Gigi Becali un răspuns privind o mutare la FCSB în această iarnă. Jucătorul i-a transmis patronului că nu se pune problema unui transfer, împrumut sau definitiv, mai ales că în vară va rămâne liber de contract și va putea semna cu oricine.

Din nou coleg cu Toșca

Marius Șumudică a recunoscut că l-a dorit pe fotbalistul român și în urmă cu un an și jumătate, atunci când o pregătea pe Al Shabab, în Arabia Saudită. Atunci, însă, jucătorul a ales să meargă sub formă de împrumut la Sparta Praga.

La jumătatea sezonului din Turcia, Gaziantep se află pe locul nouă în clasament, fără griji în privința retrogradării, dar și cu șanse minime de a ajunge la pozițiile de cupe europene. La echipa lui Șumudică, Chipciu se va reîntâlni cu fostul său coleg de la FCSB, Alin Toșca.

  • 3,3 milioane de euro a plătit Anderlecht pentru transferul lui Alex Chipciu de la FCSB în iulie 2016
  • 1 singur meci a jucat Chipciu în acest sezon, dar nu la Anderlecht, ci la națională: România – Malta 1-0, 8 septembrie 2019, integralist

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole