Tragere la sorţi WTA Washington 2022. Adversarele şi programul Simonei Halep la turneul din SUA

Simona Halep revine pe teren, după o binemeritată vacantă în Mykonos, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Acum, fostul număr 1 mondial se întoarce în circuitul WTA şi va juca la turneul de la Washington, programat să se dispute între 1 şi 7 august.

Simona Halep îşi află adversarele de la WTA Washington 2022 la tragerea la sorţi de vineri

Vineri, de la ora 19:00, Simona Halep îşi va afla adversarele de pe traseul spre finala de la WTA Washington 2022. La turneul din capitala SUA, românca este cap de serie numărul 3, astfel că va evita câteva nume grele în primele tururi.

Pe lângă Simona Halep, la WTA Washington 2022 mai sunt capi de serie Jessica Pegula, Emma Răducanu, Victoria Azarenka, Elise Mertens, Kaia Kanepi, Mayar Sherif şi Clara Tauson.

Până în prezent, organizatorii turneului de la Washington au anunţat că Hailey Baptiste şi Venus Williams au primit câte un wildcard. Americanii mai pot oferi încă două wildcard-uri pe tabloul principal al competiţiei.

Programul Simonei Halep la WTA Washington 2022

Meciurile din turul 1 sunt programate să se dispute luni şi marţi, în timp ce partidele din turul 2 se vor juca miercuri şi joi. Vineri vor avea loc sferturile de finală, în timp ce semifinalele se vor juca sâmbătă. Duminică este ziua rezervată marii finale.

În primele patru zile ale turneului de la Washington, meciurile vor începe de la ora 12:00 (ora 19:00 în România). Zilele de vineri şi sâmbătă vor avea două sesiuni, cu începere de la ora 12:00 (ora 19:00 în România) şi de la 19:00 (ora 02:00 în România).

  • luni (1 august) şi marţi (2 august) – turul 1
  • miercuri (3 august) şi joi (4 august) – turul 2
  • vineri (5 august) – sferturile de finală
  • sâmbătă (6 august) – semifinalele
  • duminică (7 august) – finala

Simona Halep a mai participat o singură dată la WTA Washington

Este a doua participare a Simonei Halep la turneul de la Wahsington, după cea din 2017. În urmă cu cinci ani, fostul număr 1 mondial se oprea în sferturile de finală, când abandona în setul decisiv al meciului cu Ekaterina Makarova.

Până la acel meci, Simona Halep, care beneficiase de un wildcard şi era cap de serie numărul 1, le eliminase pe Sloane Stephens (7-6, 6-0) şi pe Mariana Duque Marino (3-6, 6-4, 6-2). Pentru parcursul din 2017, românca a încasat 6.200 de dolari.

În meciul cu Ekaterina Makarova, când rusoaica conducea cu 1-0 în setul decisiv, după 2-6, 6-3, Simona Halep a părut sleită de puteri, din cauza temperaturilor ridicate de la ora jocului. În consecinţă, românca a abandonat după primul game al setului decisiv.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole