Tragedie! Un tanar de 22 de ani s-a inecat intr-un strand din Boldesti

Tragedie! Un tanar de 22 de ani s-a inecat intr-un strand din Boldesti

Un tânăr de doar 22 de ani și-a găsit sfârșitul, weekendul trecut, la un ștrand din localitatea Boldești- Scăieni. Nu se știu motivele pentru care bărbatul, în timp ce se răcorea în piscină, a intrat în stop cardio-respirator și s-a înecat. Echipajul de pe ambulanță, sosit la fața locului, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut face altceva decât să constate decesul.

Bărbatul era de fel din Șoimari. Potrivit martorilor, dar și proprietarului complexului, nimeni nu a sesizat că acestuia, la un moment dat, i s-a făcut rău.

„Bazinul era plin. Nu știm ce s-a întâmplat. Când oamenii, dar și salvamarul pe care îl avem au sesizat ceva în neregulă, l-au scos la mal și s-a sunat imediat la 112. Din păcate, tânărul a decedat. E o anchetă în derulare, vom vedea ce se va întâmpla în continuare”, ne-a spus administratorul complexului din Boldești Scăieni, unde s-a întâmplat tragedia, Daniel Moroie.

Din datele furnizate de către IPJ Prahova, polițiștii au fost sesizați prin apel unic la 112 cu privire la înecul bărbatului.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr căruia un echipaj din cadrul SAJ Prahova îi efectua manevre de resuscitare. Ulterior, tânărul în vârstă de 22 de ani, din comuna Șoimari a fost declarat decedat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” se arată în comunicatul remis de IPJ.

Cauza decesului, potrivit certificatului medical constatator, a fost asfixie mecanică prin submersie în apă.

Sursa www.observatorulph.ro

 

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole