Topul celor mai supraevaluate aspecte din cazinouri – FOTO

Jucătorii care sunt abia la începutul drumul lor în educația de gambling vor privi mereu cu așteptări mari în viitor și se vor gândi mereu la cum se vor îmbogăți din gambling sau cât de mult se vor distra de fiecare dată când vor ajunge în fața unui joc de slot sau a unei mese de Poker. Din păcate, există destul de multe aspecte în interiorul cazinourilor ce par a fi mult mai frumoase din exterior. Astăzi încercăm să le identificăm împreună.

Energia mereu pozitivă

 

Cazinoul, indiferent care ar fi el, online sau offline, agenție stradală sau platformă online ca cea de la Winbet, absolut toți îți doresc un singur lucru: Ca jucătorul să petreacă cât mai mult timp în interiorul cazinoului. Pentru a ține jucătorul pentru cât mai mult timp în cazino, energia trebuie să fie una bună, orientată spre câștiguri și oportunități, să ofere foarte multe promisiuni, dar și câștiguri.

Această energie pozitivă poate să se transforme foarte rapid într-un sentiment de frustrare extrem de ridicat pentru majoritatea jucătorilor. Sigur nu îți dorești să auzi zgomote de petrecere și îndemnuri optimiste la microfon atunci când tocmai ai pierdut jumătate din bankroll. Dar despre momentele când jucătorul de lângă tine a consumat mai mult alcool decât ar fi fost indicat și a început să devină zgomotos sau agresiv?

Chiar și în Las Vegas, acele seri incendiare pline de lumini, spectacole și atmosferă de petrecere, nu sunt mereu organizate și te vei lovi chiar de adevărul crud. Cazinourile pot fi și plictisitoare, goale, fără jucători, unde unele jocuri nu merg, unele au defecțiuni sau unde angajații sunt obosiți.

Numărul de jocuri oferite

 

Am putea paria pe faptul că există cazinouri de 10 etaje unde poți juca numai sloturi, Poker sau Blackjack. Știm că din exterior pare că un cazino este plin cu tot felul de lucruri, jocuri și atracții care nu s-ar termina niciodată. Cazinoul îți oferă mereu impresia că ai posibilități nenumărate și o grămadă de oportunități pentru a primi câștiguri mari, pentru a te îmbogăți sau cine știe ce alte povești.

În realitate, cazinourile sunt 50% pline cu tot felul de jocuri de slot, aparate care nu oferă cea mai bună șansă de câștig din cazino și cu alte jocuri de masă la care de obicei este greu să găsești un loc. De cele mai multe ori, în serile când atmosfera este perfectă pentru un cazino, locurile sunt limitate, se așterne o aglomerare destul de mare, este agitație, zarvă și chiar și un jucător profesionist va avea dificultăți în a se concentra la joc.

Să ai mereu în vedere faptul că un cazino are un scop principal: Să facă bani. Dacă nu este sezonul cald sau o perioadă în care turismul nu aduce foarte mulți gambleri în cazinouri, nici aceștia nu vor face eforturi prea mari pentru a atrage jucători.

Șansa de a pleca cu bani în plus

Poți să ai bani în plus chiar și în primele 2 minute de când ai început să te joci. Dar îți este suficient? Te vei simți satisfăcut suficient de mult încât să poți plecat cu 500 sau chiar 1000 RON în plus după doar 2 minute? Sau ai nevoie să consumi acea poftă de joc? Chiar din momentul în care pleci spre cazino, te expui unor riscuri. Evident că îți vei dori să te întorci acasă câștigător, dar tocmai în momentul în care îți faci așteptări foarte mari, atunci vei fi foarte dezamăgit.

Gamblerii și pariorii care sunt experimentați se bazează pe propria experiență și pe abilitățile lor pentru a obține câștiguri. Ei pleacă spre cazino cu un sentiment de încredere, nu cu un sentiment de speranță. Aici este adevărata diferență. Este foarte important să îți dai seama că în cele din urmă chiar vei pierde bani. Trebuie să fii pregătit pentru acel moment. Dar pentru că există momente în care vei pierde bani, există și momente în care vei câștiga.

Cele mai importante elemente pentru cei care pe termen lung ajung să câștige la cazinouri sunt: Perseverența, educația financiară și capacitatea de a administra un buget, dar și capacitatea de a înțelege emoțiile umane.

Cadourile și băuturile gratuite

Dacă te gândești că vei merge în cazino și vei primi toată seara băuturi gratuite, ar trebuie să îți controlezi și acest gând. Băuturile gratuite sunt o strategie foarte eficientă folosită de cazinouri pentru a te face să rămâi la masa de joc sau pentru a veni la cazino.

Pentru o sumă cheltuită la un joc, ospătarul îți va aduce o băutură gratuită, iar până îți vei da seama, vei mai fi comandat pe banii tăi alte 5 băuturi.

Concluzie

Înțelegi acum de ce unele aspecte din cazinouri sunt supraevaluate? Atenția ta trebuie să fie ațintită spre obiectivele tale și spre modalitățile prin care aceste obiective pot fi atinse. Dacă vrei să te distrezi, încearcă să mergi seara în cazinouri, să te bucuri de toate avantajele și surprizele pe care ți le oferă echipa păstrând un regim de cheltuieli care să îți permită să rămâi în bugetul stabilit.

 

 

The post Topul celor mai supraevaluate aspecte din cazinouri – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole