Tinerii din Ibănești se implică în ajutorarea celor nevoiași

La nivelul comunei Ibănești, mi mulți tineri și-au exprimat dorința de a se înscrie în Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, constituit la nivelul comunei sub coordonarea primarului Dan Vasile Dumitru. Astfel, o echipă de 15 voluntari se va ocupa  de cumpărături pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani fără aparținători, categoria de populație cea mai vulnerabilă în fața coronavirusului.
„Tinerii voluntari vor fi coordonați prin Dispeceratul special al Primăriei Ibănești, telefon: 0265.538.300 (fix) și 0755.144.700 (mobil) – în intervalul orar 8.00-16.00. Pentru urgențe în afara programului, îndemn locuitorii să mă apeleze direct, la telefon 0744 704 842.Rog cetățenii comunei Ibănești să transmită informația vecinilor și tuturor cunoscuților de peste 65 de ani”. a postat pe pagina de Facebook, Dan Vasile Dumitru, primarul comunei Ibănești.

 

Post-ul Tinerii din Ibănești se implică în ajutorarea celor nevoiași apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole