Tiberiu Lixandru, candidat PNL: Vreau să pun Aninoasa pe drumul dezvoltării durabile

Campania electorală din comuna Aninoasa este una deosebit de interesantă, construită profesionist şi merită urmărită cu maximă atenţe, mai ales că reprezentantul PNL, Tiberiu Lixandru, vrea să coboare de pe soclu dinastia primarului Constantin Maricescu. Acesta nu mai candidează, din cauza unei condamnări penale, dar a scos în faţă un tânăr despre care oamenii spun că-l manevrează.

Tocmai de aceea s-au coagulat două tabere puternice, iar liberalul Tiberiu Lixandru, unul dintre combatanţii cu şanse reale de a câştiga fotoliul de primar al Aninoasei, luptă cu argumente şi idei viabile pentru a le arăta concetăţenilor săi că este nevoie de o schimbare în administraţia locală şi că el este cel care poate aduce un suflu nou.

“Schimbarea comunei Aninoasa se va face începând cu data de 27 septembrie. Suntem 100% hotărâți să ne luăm comuna înapoi de la cei care au acaparat-o ca drept moșia lor!

Îmi doresc să pun comuna pe un drum al dezvoltării durabile, un obiectiv pe care îl voi realiza alături de echipa mea de consilieri locali. Suntem determinați să schimbăm paradigma consilierului actual.

Dintr-o mașină de vot a primarului, consilierul trebuie să devină o persoană care să inițieze proiecte și, bineînțeles, să fie vocea cetățenilor”, a spus Tiberiu Lixandru.

Echipa de consilieri PNL pentru Aninoasa este una puternică și capabilă să se implice eficient, transparent pentru rezolvarea tuturor treburilor comunităţii:

Șuțu Iulian-Ciprian
Oprea Gheorghe-Ciprian
Moraru Ileana-Corina
Dorobanțu Cezar
Niculae Florentin-Tiberiu
Sima Alin-Constantin
Jeculescu Georgiana
Cioinea Antonio-Liviu
Matei Mariana
Cigăran Teodora-Minerva
Onofrei Elena-Simona

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200012

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole