Theo Rose, val de critici după ce s-a afișat cu Anghel Damian: „Vedetismul ți-a luat mințile”

Theo Rose este criticată pe rețelele de socializare după ce s-a despărțit de Alex Leonte, cel care i-a fost alături în ultimii cinci ani, și a început deja o nouă relație.

Theo Rose, val de critici după ce are o nouă relație

Theo Rose s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte, și a început o nouă relație. Acest lucru s-a aflat abia după ce vedeta a fost surprinsă cu alt bărbat, mai precis cu noul ei partener, așa că șocul fanilor nu a fost unul mic.

Deși a explicat că relația dintre ea și Alex Leonte se terminase de ceva vreme, fanii au criticat-o pentru alegerea sa de a se afișa cu un bărbat așa repede.

Cineva a acuzat-o pe Theo Rose că „vedetismul i-a luat mințile” și de aceea a ales să renunțe la o relație de cinci ani.

„Credeam că eșți și tu cu picioarele pe pământ, dar se pare că vedetismul și ție ți-a luat mințile…!”, a scris un fan.

Cineva chiar a spus că de acum înainte nu va mai fi fan al lui Theo Rose și nu o să îi mai asculte piesele.

„Băi, ce înseamnă femeile astea, stau cu un om ani de zile iar apoi se despart de băieți buni și după își fac alt iubit fără nicio problemă, de acum nu o să-ți mai ascult piesele, la revedere”, a scris cineva.

Fanii îl critică și pe noul iubit al lui Theo Rose

Dar nu doar Theo Rose este criticată pentru alegerile sale amoroase, ci și noul ei iubit. În schimb, nepotul lui Nea Marin, Alex Leonte, este susținut pe rețelele de socializare.

Mai mult, fanii spun că Alex Leonte nu se poate compara cu noul iubit al lui Theo Rose, pe care l-au numit „un maimuțoi”.

„Îmi pare rău pentru Alex dar tu Teo eșți la fel că toate din showbiz, e păcat că lumea te-a iubit, am crezut că eșți diferită. Ai câștigat un maimuțoi, nu ajunge la Alex never”, a spus un fan.

„Să-ți trăiască ție, după ce am văzut cu ce terminat te-ai combinat, nici de-ai fi ultima n-aș sta cu ține. Păcat”, a mai scris alt fan.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole