The Rolling Stones plănuieşte un nou concert în Amsterdam

Trupa The Rolling Stones intenţionează să revină în Amsterdam pe 7 iulie pentru a susţine concertul anulat la începutul săptămânii după ce solistul Mick Jagger a fost testat pozitiv pentru COVID-19, a anunţat compania organizatoare, Mojo, potrivit Reuters.

Potrivit unui mesaj publicat miercuri pe pagina de Twitter a trupei, Mick Jagger se simte mult mai bine. ”Toate concertele de săptămâna viitoare se vor desfăşura conform programării”, a scris formaţia într-un alt mesaj de pe platforma de socializare.

Spectacolul de luni al trupei The Rolling Stones a fost anulat în ultimul moment după ce Jagger a prezentat simptome de coronavirus pe când se afla la Johan Cruyff Arena din Amsterdam.

Trupa a fost de asemenea nevoită să amâne un concert programat pentru vineri în Berna, Elveţia, după ce un purtător de cuvânt al formaţiei a anunţat că Jagger, în vârstă de 78 de ani, va rămâne timp de cel puţin cinci zile în carantină în Ţările de Jos.

(www.agerpres.ro)

Post-ul The Rolling Stones plănuieşte un nou concert în Amsterdam apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole