Termen nou de contractare anunțat de CAS Mureș

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureș anunță un nou termen de contractare în vederea acoperirii necesarului de servicii medicale pe domeniul de asistenţă medicală ambulatorie de specialitate pentru specialităţile clinice, asistenţă medicală ambulatorie – specialităţi paraclinice, laborator şi radiologie/imagistică medicală, asistenţă medicală de urgenţă la domiciliu şi activități de transport sanitar neasistat și dispozitive medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau funcţionale în ambulatoriu.

Furnizorii de servicii medicale interesați de încheierea contractelor pentru furnizarea de servicii medicale pe domeniile de asistență medicale mai sus enunțate pot transmite cererile însoţite de documentele necesare contractării, în format electronic cu semnătură electronică extinsă, în perioada 24 – 25 septembrie 2020. Termenul de finalizare a procesului de contractare este 2 octombrie 2020.

Calendarul de contractare, documentele necesare pentru contractare, precum și Lista unităților administrativ-teritoriale deficitare din punct de vedere al existenței medicilor de familie și Lista localităților/zonelor deficitare din punct de vedere al existenței medicilor de specialitate pentru specialități clinice, pot fi consultate pe site-ul CAS Mureș: www.cnas.ro/casamures sau la sediul instituției.

(Comunicat de presă, CAS Mureș)

 

Post-ul Termen nou de contractare anunțat de CAS Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole