Teren de sport nou, la Luduș

În luna liulie 2021, Consiliul Local Luduș a aprobat alocarea sumei de 30.000 de lei pentru amenajarea terenului de sport multifuncțional care se realizează pe strada Răsăritului. Suma era alocată pentru achiziția de gazon (12.500 de lei), instalația de udat (12.500 de lei) și pentru instalația electrică de iluminat (5.000 de lei).

După consultarea unor specialiști în instalații electrice de iluminat, pentru siguranța utilizatorilor se impune montarea unor prize de pământ cu toate accesoriile necesare.

„Solicit suplimentarea bugetului aprobat cu suma de 11.500 de lei pentru instalațiile electrice care vor contribui ca instalația de iluminat să funcționeze în siguranță”, a declarat Liviu Popa, directorul Direcției „Intervenții. Transport. Zone Verzi”.

Pentru instalarea gazonului pe terenul de sport este recomandată montarea unei borduri, pentru aceasta fiind necesare 256 de bucăți de prefabricate BV1 în valoare de 2.000 de lei, în total pentru amenajarea terenului de sport multifuncțional fiind necesară suma de 13.500 de lei.

Referatul de necesitate a fost prezentat Biroului „Buget. Finanțe. Contabilitate. Resurse Umane” din cadrul Primăriei orașului Luduș și a fost aprobat în ședința Legislativului local din 31 august 2021.

Ioan A. BORGOVAN

Post-ul Teren de sport nou, la Luduș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole